„Ивекра” ЕООД

Кои сме ние

„ИВЕКРА” ЕООД е специализирана фирма за проектиране, изработка, монтаж и поддръжка на пълначни, пакетиращи, затварящи, етикетиращи и кашониращи машини и оборудване за лакобояджийската промишленост.

Разполагаме и с добър опит в проектирането и изработката на нестандартни машини и съоръжения с електро, електропневматично и напълно пневматично управление и задвижване. Всички системи са многократно проверени в практиката, изпитани са и са изключително надеждни.

 

Защо да изберете нас

Ефикасност

Имаме традиции в изработката на машини предназначени за работа в пожароопасни производства, прилагайки чисто пневмологични решения.

В стремежа си да задоволяваме високите и постоянно променящи се изисквания на нашите клиенти и партньори, ние сме възприели няколко основни правила в целият процес. test

Прогрес

Никакви компромиси с качеството на влаганите материали при проектиране, изработка и монтиране.

Вашите машини правим като „за себе си” – с цел да служат продължително единствено с профилактика, без нужда от скъпа планова поддръжка.

Функционалната благонадежност на направеното от нас, ще Ви осигури повече полза от осигуряването единствено на сервиз.

Общество

Отговорност за продуктите и услугите, които предоставяме на нашите клиенти чрез гаранция за тяхното качество и функционалност.

Творческият потенциал и професионализмът на специалистите ни позволяват успешното решаване на комплексни задачи според изискванията на клиента, което прави повечето разработки уникални и изключително ефективни.